WEDDINGS

De prachtige bruiloft van de liefdevolle Alexandra en Frank. Een geweldige dag vol met liefde en geluk. Een dag die voor alle familie en vrienden  nooit meer vergeten zal worden en voor altijd zal worden gekoesterd.

Jullie unieke wedding film

Love

De mooiste dag van je leven, die wil je voor altijd kunnen blijven koesteren. Met een echte cinematische trouwfilm, kun je deze speciale dag steeds herbeleven. Bekijk hier de prachtige bruiloft van Ricardo en Marlies die wij in samenwerking met A Love Story hebben mogen vastleggen.

Werkwijze

Stap 1: Elkaar leren kennen

Belangrijk is om eerst rond de tafel te zitten om te bespreken wat voor jullie belangrijk is. Wat zijn jullie wensen voor de trouwfilm?

 Stap 2: De grote dag

Wanneer de grote dag is aangebroken weet ik wat ik moet vastleggen en hoeven jullie alleen nog maar te genieten van deze mooie dag.

Stap 3: Jullie cinematische trouwfilm

Na de grote dag gaan we druk aan de slag met de montage van de beelden. Na ongeveer vier weken staat jullie trouwfilm op jullie te wachten.

Persoonlijk

Wij willen graag jullie persoonlijk leren kunnen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jullie als koppel. Hierdoor kunnen wij het gewenste resultaat creëren.

Cinematic

Wij willen jullie bruiloft zo goed mogelijk vastleggen, wij gaan altijd voor een cinematisch beeld om zo het perfecte plaatje te krijgen.

Professioneel

Wij doen er alles aan om jullie het perfecte resultaat te geven en daar willen we graag een extra stapje voor zetten. Zodat jullie altijd tevreden zijn.